Våghuset & Brick Studios

NCC bygger Våghuset och Brickstudios som kommer att utgöra en del av nya Masthuggskajen i Göteborg. Vi har fått uppdraget att ta hand om det passiva brandskyddet och fogning. Våghuset blir 14 våningar högt och Brick Studios 16 våningar. Låghuset som förbinder de båda husen blir 6 våningar högt. Färdigställande är beräknat till 2022/2024.

Lisebergs Jubileumsprojekt

NCC kommer att bygga Lisebergs Jubileumsprojekt som består av ett hotell och en vattenpark. Hotellet kommer att tematiseras för att ge gästerna en vistelse utöver det vanliga. 30.000 kvm stort kommer det att bli med 457 rum. Vattenparken kommer att vara 18.000 kvm stor och vara öppen året om. Vi har fått det stora nöjet att utföra det passiva brandskyddet.

Kineum

NCC och Platzer satsar i Gårda och uppför Kineum som kommer att bli en 27 våningar hög byggnad med plats för kontor, hotell och garage. På översta våningen kommer det att byggas ett inglasat relaxområde. Vi har fått uppdraget att utföra allt passivt brandskydd och fogningen.

Varbergs simhall

Varbergs simhall

NCC bygger en nya simhall i Varberg och har gett oss i uppdrag att ta hand om det passiva brandkyddet samt fin-/mjukfogning. Simhallen som får en väldigt fräck design ska stå klar till våren 2021.

Brf Mariedahl

Passivt brandskydd på Brf Mariedahl

NCC bygger Brf Mariedahl som kommer att bestå av 116 lägenheter beläget högst upp på Kvarnbyterassen. Arkitekterna har hämtat inspiration från omgivningen och den industriella historien i Mölndals Kvarnby för att skapa moderna hus som andas historia. Vi har fått uppdraget att ta hand om det passiva brandskyddet.

Östra Sjukhuset

Östra Sjukhuset ska byggas ut med en ny byggnad intill det befintliga barnsjukhuset. Byggentreprenör för detta blir NCC som anlitat oss för att ta hand om brandtätning, brandisolering och brandskyddsmålning. År 2019 ska den nya byggnationen stå klar.

Humanisten

Brandskydd på Humanisten

NCC Sverige AB ska bygga nya Humanisten i Göteborg. Byggnationen omfattar cirka 16 600 kvadratmeter som ska stå klart i december 2019. Vi har fått uppdraget att utföra allt brandskydd som innebär brandtätning, brandisolering, montering av Promatect samt brandskyddsmålning.