Vi tar hand om det passiva brandskyddet och fogningen för ert projekt

Vi är en entreprenör inom passivt brandskydd och fogning. Vi kan ta hand om allt inom passivt brandskydd, ljudtätningar och fogning för ert projekt. Med vår bas i Göteborg utför vi uppdrag i hela Västra Sverige. Vi vill vara ert självklara val av entreprenör när det kommer till passivt brandskydd och fogning.
Kontakta oss för att veta mer
BC Brandtätning grundades 1998 av Björn Johansson och Camilla Jalvander. Innan starten hade Björn jobbat med brandskydd i många år och den erfarenheten tog han med sig in i företaget. Vårt kontor och lager ligger på Tagenevägen några minuter från centrala Göteborg. Med vårt centrala läge kan vi snabbt täcka in hela Storgöteborg och resten av Västra Sverige.

En stark och tydlig ledstjärna för oss har alltid varit att utföra de uppdrag vi tar på oss med sådan professionalism och kvalitet att det överträffar kundens förväntningar. Vi vill skapa starka band med våra kunder så att de känner sig trygga att anlita oss om och om igen. Detta har resulterat i att vi är ett av Västra Götalandsregionens mest välrenommerade företag inom vår bransch.
Kollegor poserar innan de ska delta i Tough Viking
Nordiskt Tillväxtcertifikat

En trygg partner

Förutom att vi har alla nödvändiga företags- och ansvarsförsäkringar så är vi även en trygg och solid samarbetspartner att göra affärer med.

Sedan 2017 har vi tilldelats UC GULD. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år.

Sedan 2006 har vi fått kreditbetyget AAA av Bisnode som motsvarar högsta kreditvärdighet.

Sedan juni 2023 är vi rankade som ett tillväxtföretag vilket bara 10% av Sveriges alla företag har lyckats med.

Våra policys

Miljöpolicy

Att värna om vår miljö är viktigt för oss. Vi vill verka för att vårt miljötänkande föregår med gott exempel mot våra kunder och leverantörer där målet är att så många som möjligt av våra leverantörer har ett aktivt miljöarbete.

Vi strävar efter att ha en så liten miljöpåverkan som möjligt. I möjligaste mån används material och metoder som inte utgör miljö- eller hälsorisker, vare sig för de anställda eller för allmänheten.

Ladda ner Miljöpolicyn (pdf)

Arbetsmiljöpolicy

Att skapa en arbetsplats som erbjuder en säker och trygg arbetsmiljö är för oss en självklarhet. Vi arbetar även hårt för att arbetsmiljön inte enbart ska vara säker utan att den också ska vara trevlig och utvecklande för våra medarbetare. Det är vår vision att vara en förebild inom vår bransch inom områden som arbetsmiljö, hälsa och säkerhet.

Ladda ner Arbetsmiljöpolicyn (pdf)

Kvalitetspolicy

Målet med vårt kvalitetsarbete är nöjda kunder. Vi ska göra allt vi kan för att tillgodose våra kunders krav och önskemål. Våra kunder ska kunna lita på att de får rätt utförd tjänst med material av god kvalitet. BC Brandtätning skall vara förknippat med hög kvalitet vad gäller personal, tjänster och kundservice.

Ladda ner Kvalitetspolicyn (pdf)