Våra projekt

Vi har utfört många projekt genom åren. Det är inte så konstigt då vi är ett av Västra Götalandsregionens mest välrenommerade företag. Det är ett resultat av många års hårt arbete och ständigt utvecklande för att alltid sträva efter att överträffa kunders förväntningar. Här visar vi ett urval av både aktiva och avslutade projekt.

Behöver ni hjälp med brandskydd, ljudtätningar eller fogning är ni välkomna att kontakta oss.

Kontakta oss
Uppdragsgivare
 • Visa alla
 • Bergman & Höök Byggnads AB
 • Betonmast AB
 • BRA Bygg AB
 • BYGR AB
 • Erlandsson Bygg AB
 • F.O. Peterson & Söner
 • Flodén Byggnads AB
 • K21 Entreprenad AB
 • Logistic Contractor
 • NCC Sverige AB
 • Olofsson Bygg och Entreprenad AB
 • Peab Sverige AB
 • Serneke Sverige AB
 • Skanska Sverige AB
 • Skeppsviken Bygg i Göteborg AB
 • Tage & Söner i Varberg AB
 • Tommy Byggare AB
 • Tornstaden Bygg AB
 • Tuve Bygg AB
 • Veidekke Entreprenad AB
 • Vestia Construction Group AB
 • Wästbygg AB
Visa alla
betonginjektering
brandinklädnad
brandisolering
brandskyddsmålning
brandtätning
fogning
kolfiberförstärkning
ljudtätning

Natrium

Skanska Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, ljudtätning

Natrium byggs på Medicinareberget i Göteborg och ska samla delar av Naturvetenskapliga fakulteten och skapa förutsättningar för en fortsatt utveckling inom life sciense. Skanska står för ny- och ombyggnad av totalt 34.000 kvm och vi har fått uppdraget att utföra det passiva brandskyddet och ljudtätningar.

augusti 2021

Clarion Hotell Draken

K21 Entreprenad ABbrandinklädnad, brandisolering, brandskyddsmålning

Vi har fått uppdraget av UPB att brandskydda stålstommen på Clarion Hotell Draken som uppförs av K21. Hotellet kommer att bli Göteborgs högsta hotell med 34 våningar, 474 rum, restauranger och skybar. 2023 ska hotellet stå klart.

april 2021

Chalmers TRACK

Tommy Byggare ABbrandinklädnad, brandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

Vi har fått i uppdrag av Tommy Byggare att brandskydda projektet Chalmers TRACK och studentverkstäder. Arbetet är redan igång och allt ska stå klart till jul i år.

april 2021

Kallebäcks Terasser Kv. 8

Bergman & Höök Byggnads ABbrandtätning, fogning

Kallebäcks Terasser fortsätter att växa med nya kvarter. Kv. 8 som byggs av Bergman & Höök kommer att innehålla 266 lägenheter och vi har fått det stora nöjet att ansvara för det passiva brandskyddet och fogningen. I december 2022 ska bygget vara klart.

mars 2021

Våghuset & Brick Studios

NCC Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, fogning, ljudtätning

NCC bygger Våghuset och Brickstudios som kommer att utgöra en del av nya Masthuggskajen i Göteborg. Vi har fått uppdraget att ta hand om det passiva brandskyddet och fogning. Våghuset blir 14 våningar högt och Brick Studios 16 våningar. Låghuset som förbinder de båda husen blir 6 våningar högt. Färdigställande är beräknat till 2022/2024.

februari 2021

Parkeringshus Linden

Tuve Bygg ABbrandinklädnad, brandskyddsmålning

I Kungsbacka växer just nu det gigantiska parkeringshuset Linden upp som kommer att erbjuda närmare 1000 parkeringsplatser. Tuve Bygg står för byggnationen som ska stå klar under 2021. Vi ska skydda stålstommen med brandskyddsfärg och brandgips.

december 2020

Kallebäcks Terrasser

BYGR ABbrandtätning, fogning

BYGR uppför tre hus med 270 lägenheter på Kallebäcks Terrasser. Vi har fått i uppdrag att utföra brandtätningar och fogning.

december 2020

Geely Design Center

BRA Bygg ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

Lindholmen Science Park fortsätter att utvecklas med fler byggnader för Geely. BRA Bygg kommer att uppföra Geely Design Center som är en byggnad på 14.000 m2 där det mesta av fasaden är i glas och mycket av stålkonstruktionen blir synlig. Vi har fått uppdraget att utföra det passiva brandskyddet.

december 2020

Lisebergs Jubileumsprojekt

NCC Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

NCC kommer att bygga Lisebergs Jubileumsprojekt som består av ett hotell och en vattenpark. Hotellet kommer att tematiseras för att ge gästerna en vistelse utöver det vanliga. 30.000 kvm stort kommer det att bli med 457 rum. Vattenparken kommer att vara 18.000 kvm stor och vara öppen året om. Vi har fått det stora nöjet att utföra det passiva brandskyddet.

november 2020

Selma Stad

Serneke Sverige ABbrandtätning, fogning

Serneke har startat en byggnation av 125 lägenheter, lokaler samt äldreboende fördelat på tre kvarter kring Selma Lagerlöfs Torg i Göteborg. Etapp 1 och 2 beräknas vara färdigställda under 21-22 och en eventuell etapp 3 under 2023. Vi har fått uppdraget att ta hand om det passiva brandskyddet och fogning.

november 2020

Fujirebio

BRA Bygg ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

BRA Bygg bygger Fujirebio:s nya lokaler som blir en del av GoCo Innovation City i Mölndal. Byggnaden blir den första i kvarteret och planeras att vara färdigställd sommaren 2021. Vi ska utföra det passiva brandskyddet.

september 2020

Kallebäck Entré

BRA Bygg ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

Vi har fått i uppdrag av BRA Bygg att ta hand om det passiva brandskyddet på Kallebäck Entré som byggs i Kallebäcks Terasser. Beställare är Wallenstam och huset uppförs som första huset i kommersiellt syfte med en yta på 30.000 m2. Färdigställandet är beräknat under 2021.

september 2020

Nodi Nya Hovås

BRA Bygg ABbrandisolering, brandtätning

Nodi blir Göteborgs första kontorshus i trä och byggs i Nya Hovås av BRA Bygg. Hållbarhet och spektakulär design kombineras för att skapa framtidens arbetsmiljö. Bygget är i full gång och ska stå färdigt för inflytt lagom till nästa sommar. Vi har fått i uppdrag att ta hand om brandskyddet.

juli 2020

Kolla Parkstad Kv. 19

Flodén Byggnads ABbrandtätning, fogning, ljudtätning

I Kungsbacka bygger Flodéns Kolla Kv. 19 som består av 54 lägenheter fördelade på 3 hus. Det blir ett femvåningshus och två stycken tvåvåningshus. Det kommer att skapas en fin gårdsmiljö mellan huskropparna för att riktigt få in den härliga känslan av natur och bjuda till umgänge. Vi har fått uppdraget att ta hand om det passiva brandskyddet och fogningen.

juni 2020

Wallenstam Arena

Flodén Byggnads ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

I Mölnlycke Fabriker rivs den gamla textilfabriksbyggnaden för att ge plats åt Wallenstam Arena. Utvändigt behålls känslan av gammal fabriksmiljö med en 11 meter hög och 43 meter brad fasad i glas, ljusa fasadskivor och rödbrunt tegel. Flodéns står för bygget som ska stå klart 2021 och vi har fått i uppdrag att ta hand om det passiva brandskyddet.

april 2020

Fagerhultsskolan

Flodén Byggnads ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

Flodéns bygger nya Fagerhultsskolan i Hindås. Skolan består av tre flyglar och tre plan. Den kommer att bli ca 6.000 kvadratmeter stor och rymma 450 elever. Färdigställande är beräknat till 2021. Vi har fått i uppdrag att ta hand om det passiva brandskyddet.

april 2020

Brf Grönskan

Tornstaden Bygg ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

Tornstaden bygger bostadsrättsföreningen Grönskan precis där Delsjöns naturområde börjar i östra Göteborg och kommer att bestå av 67 bostäder. Färdigställande är beräknat Q4 2020. Vi har fått i uppdrag att ta hand om det passiva brandskyddet.

april 2020

Brf Solgårdsterassen

Peab Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

I Stenungsund är Peab igång med byggnationen av etapp 2 på Brf Solgårdsterassen. Området är beläget högt uppe på berget ovanför centrala Stenungsund med närhet till shopping, natur och kommunikationer. Vi har fått i uppdrag att ta hand om det passiva brandskyddet.

april 2020

Kv. Hjulet

Peab Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

I Falkenberg bygger Peab 122 hyresrätter samt 1400 kvadratmeter butiksyta vid kvarteret Hjulet. Färdigställande är beräknat till hösten 2021. Vi har fått uppdraget att ta hand om det passiva brandskyddet.

april 2020

Kineum

NCC Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, fogning

NCC och Platzer satsar i Gårda och uppför Kineum som kommer att bli en 27 våningar hög byggnad med plats för kontor, hotell och garage. På översta våningen kommer det att byggas ett inglasat relaxområde. Vi har fått uppdraget att utföra allt passivt brandskydd och fogningen.

februari 2020

Elisedal

BYGR ABbrandtätning, fogning

I Elisedal bygger BYGR ett helt nytt kvarter med 336 lägenheter för Wallenstam. Kvarteret kommer att bestå av fem hus som omger en stor innergård. Det ser ut att bli ett riktigt fint och naturskönt område. Vi har fått uppdraget att ta hand om allt passivt brandskydd och fin-/mjukfogning. Inflyttning beräknas ske Q3 2020.

februari 2020

Kv. Platinan

Peab Sverige ABbrandtätning

Peab Sverige bygger kontors- och hotellkvarteret Kv. Platinan i samverkan med beställaren Vasakronan. Kvarteret omfattar cirka 60 000 kvadratmeter i 18 våningsplan och kommer att ligga granne med nya Hisingsbron. Vi har tilldelats uppdraget att ta hand om det passiva brandskyddet. Bygget beräknas stå färdigt vid årsskiftet 2021/22.

september 2019

Hotell K20

K21 Entreprenad ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

K21 Entreprenad bygger Hotell K20 i Mölndal som kommer att hysa 370 rum, restaurang, barer, fullskaligt gym och ha utrymmen för 600 konferensdeltagare. Vi får det trevliga uppdraget att ta hand om det passiva brandskyddet. Hotellet väntas stå klart vid årsskiftet 2020-21 Detta blir ett av alla nya projekt där all dokumentation av egenkontroller kommer att ske digitalt via vår ... Read More

september 2019
Varbergs simhall

Varbergs simhall

NCC Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, fogning, ljudtätning

NCC bygger en nya simhall i Varberg och har gett oss i uppdrag att ta hand om det passiva brandkyddet samt fin-/mjukfogning. Simhallen som får en väldigt fräck design ska stå klar till våren 2021.

augusti 2019

Parkskolan

Tuve Bygg ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

Tuve Bygg bygger den nya Parkskolan i Kålltorp som ska ersätta den gamla som inte längre rymmer det kraftigt ökande elevantalet. Den nya skolan byggs för årskurserna F-6 i fyra plan med suterräng. Vi har i uppdrag att ta hand om det passiva brandskyddet.

augusti 2019

Jonstaka, etapp 3

Wästbygg ABbrandskyddsmålning, brandtätning, fogning, ljudtätning

Wäsbygg bygger etapp 3 av Jonstaka i Varberg. Den nya byggnaden består av omkring 4500 kvm ny handelsyta och projektet kommer stå klart under februari 2020. Vi har fått i uppdrag att brandskyddsmåla stålkonstruktionen, utföra brandtätning och ljudtätning samt mjuk-/finfogning. Vi börjar projektet med utvändig fogning av sockelelementen.

juni 2019

SKF nya huvudkontor

BRA Bygg ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

SKF kommer att flytta sitt huvudkontor från den gula 1960-tals-skrapan till ett nytt huvudkontor i närheten som kommer att byggas av BRA Bygg. Tanken är att byggnaden ska vara redo för inflyttning nästa sommar. Vi har fått uppdraget att ta hand om det passiva brandskyddet.

juni 2019

Brf Lindholmsvarvet

Peab Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, fogning, ljudtätning

Peab bygger Brf Lindholmsvarvet som består av tre lamellhus och ett gårdshus innehållande moderna lägenheter där stort fokus lagts på miljötänk. Taket har försetts med solceller, det finns laddstationer till elbilar och bygget har utförts enligt riktlinjerna för Svanen. Vår del i projektet är att utföra brandskydd av stålkonstruktion, brandtätningar och fogning. Försäljningen har redan startat.

juni 2019
Passivt brandskydd på Svartedalsskolan

Svartedalsskolan

Flodén Byggnads ABbrandisolering, brandskyddsmålning

Flodéns har av Lokalförvaltningen fått uppdraget att bygga Svartedalsskolan i Göteborg. Skolan är för elever i årskurs 4-9 samt särskola och de kommer att få springa runt på 12 400 kvm fördelat på tre plan. I september 2020 ska skolan vara klar. Vi ska brandskydda stålkonstruktionen.

januari 2019
Passivt brandskydd på Brf Mariedahl

Brf Mariedahl

NCC Sverige ABbrandtätning

NCC bygger Brf Mariedahl som kommer att bestå av 116 lägenheter beläget högst upp på Kvarnbyterassen. Arkitekterna har hämtat inspiration från omgivningen och den industriella historien i Mölndals Kvarnby för att skapa moderna hus som andas historia. Vi har fått uppdraget att ta hand om det passiva brandskyddet.

september 2018
Brand- och ljudtätning på Nya Bräckaskolan

Nya Bräckaskolan

Tage & Söner i Varberg ABbrandtätning, ljudtätning

Tage & Söner bygger Nya Bräckaskolan i Fjärås som ska stå klar hösten 2019 och 2020. Bygget är uppdelat i två etapper för att eleverna fortfarande ska kunna gå i skolan under byggtiden. Vi har fått i uppdrag att ta hand om brandtätning och ljudtätning.

juni 2018
Brandisolering och brandskyddsmålning på Delfinen

Delfinen

Wästbygg ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

I Varberg bygger Wästbygg Delfinen, en kontorsfastighet på 4400 kvm. Vi har fått uppdraget att ta hand om det passiva brandskyddet. Byggnaden ska certifieras enligt Green Building och beräknas stå klar i december.

mars 2018
Brandskydd och fogning av Angeredsvinkeln

Angeredsvinkeln

Skeppsviken Bygg i Göteborg ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, fogning, ljudtätning

Skeppsviken bygger om och till Angeredsvinkeln. Första steget i ombyggnationen omfattar 5800 kvm som färdigställs i början av 2018. Andra steget omfattar 5600 kvm som ska husera en grundskola som ska vara klar under 2019. Vi har fått i uppdrag att utföra passivt brandskydd, ljudtätning och fogning.

mars 2018
Passivt brandskydd på Kvibergsskolan

Kvibergsskolan

Flodén Byggnads ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, ljudtätning

Flodéns bygger en ny skola om 10 000 kvm i Kviberg i Göteborg. Skolan är för årskurs 4-9 och kommer att rymma 720 elever samt en särskola för 15 elever. Vi har fått i uppdrag att utföra passivt brandskydd och ljudtätningar. Projektet ska vara färdigställt i maj 2019.

mars 2018
Passivt brandskydd, ljudtätning och mjukfog på Villa Ekeberg

Villa Ekeberg

Skanska Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, fogning

Skanska bygger Villa Ekeberg i Angered som blir ett äldreboende med 72 lägenheter på fem plan. Vi har fått uppdraget att utföra passivt brandskydd och mjukfogning. Projektet väntas färdigställas första kvartalet 2019.

februari 2018
Brandskyddsmålning på Castellum HLP

HLP Göteborg

Logistic Contractorbrandskyddsmålning

På uppdrag av Logistic Contractor ska vi utföra brandskyddsmålning av balkar och pelare i en gigantisk lagerlokal på Hisingen med tillhörande kontor.

februari 2018
Passivt brandskydd på Åby Arena

Åby Arena

BRA Bygg ABbrandisolering, brandskyddsmålning

Vi har fått uppdraget att utföra brandskydd av konstruktion på Åby Arena för BRA Bygg. Projektet är igång och ska vara färdigställt i februari 2019. De beräknade 31 000 m2 kommer rymma hotell, mässhallar, konferens, nya läktare m.m.

februari 2018
Brandskydd på Partille Port för Peab

Partille Port

Peab Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

I Partille bygger Peab upp den nya stadsdelen Partille Port. 800 lägenheter ska byggas med butiker i bottenvåningen. Vi har fått i uppdrag att ta hand om allt brandskydd vilket innebär brandtätning, brandisolering och brandskyddsmålning. Kvarter 4 håller på att färdigställas och beräknas vara klart för de första boenden andra kvartalet i år.

februari 2018
Brandskydd på BRA Byggs nya huvudkontor

Bildskärmen

BRA Bygg ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

BRA Bygg bygger nytt huvudkontor i Mölndal på 3400 kvadratmeter. Vi har fått i uppdrag att ta hand om brandskyddet. Färdigställandet är beräknat till september 2018.

februari 2018
Brand-/ljudtätning samt fogning på Nya Kungälvs Sjukhus

Nya Kungälvs Sjukhus

Skanska Sverige ABbrandisolering, brandtätning, fogning, ljudtätning

För Skanska ska vi utföra brandtätning, ljudtätning samt fogning på Nya Kungälvs Sjukhus som ska byggas ut med 32 000 kvm. Bygget beräknas stå klart i slutet på 2020.

december 2017
Brandskydd av Volvo PVD

Volvo PVD

BRA Bygg ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, fogning, ljudtätning

För BRA Bygg kommer vi att brandskydda en nybyggnation av kontor på 25 000 kvm som ska husera Volvo PVD. Färdigställande är beräknat till februari 2018.

december 2017
Brandskydd och finfogning på Örgryte Torp Etapp 2

Örgryte Torp Etapp 2

Serneke Sverige ABbrandtätning, fogning

I Örgryte Torp i Göteborg ska Serneke bygga 219 lägenheter vid Delsjövägen där TV-huset tidigare låg. Vi tog hand om det passiva brandskyddet för etapp 1 som färdigställdes sommaren 2017. Nu är det dags för etapp 2 och förutom att utföra all brandfogning ska vi också utföra alla finfogar. Etapp 2 beräknas stå klart vid skiftet mellan 2018/2019.

november 2017

Östra Sjukhuset

NCC Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

Östra Sjukhuset ska byggas ut med en ny byggnad intill det befintliga barnsjukhuset. Byggentreprenör för detta blir NCC som anlitat oss för att ta hand om brandtätning, brandisolering och brandskyddsmålning. År 2019 ska den nya byggnationen stå klar.

september 2017

Pallas Shopping

Olofsson Bygg och Entreprenad ABbrandisolering, brandskyddsmålning

Pallas Shopping i Borås har genomgått omfattande om- och tillbyggnadsarbeten vilket har resulterat i ett modernt shoppingcenter mitt i centrala stan. För Olofsson Bygg och Entreprenad utför vi brandisolering, montering av promatect och brandskyddsmålning.

september 2017

Kongahälla Shopping

Serneke Sverige ABbrandtätning, fogning, ljudtätning

I den nya stadsdelen Kongahälla utmed E6:an byggs Kongahälla Shopping, ett nytt köpcentrum som blir granne med det nya bostadsområdet och resecentrumet. Vi har fått i uppdrag att ta hand om brandtätning, ljudtätning m.m. Köpcentrumet ska stå klart under 2019.

september 2017

Kv. Stopet 1, Kongahälla

Tommy Byggare ABbrandisolering

På uppdrag av Tommy Byggare ska vi utföra brandisolering på Kv. Stopet 1 i Kongahälla som blir en del av det nya området som växer fram i Kungälv.

augusti 2017

Gamlestadens nya Resecentrum

Serneke Sverige ABbrandskyddsmålning

I Gamlestaden växer en ny stadsdel fram och knutpunkten för denna blir det nya resecentrumet som Serneke ska bygga. Vi har fått i uppdrag att utföra brandskyddsmålning. Bygget ska stå klart för inflyttning sommaren 2018.

augusti 2017
Brandskydd på Scandinavium i Göteborg

Scandinavium

Erlandsson Bygg ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, fogning

I väntan på att Göteborg ska få en ny arena ska Scandinavium renoveras av Erlandsson Bygg AB. Vi har fått i uppdrag att utföra brandtätning, fogning, brandisolering och brandskyddsmålning.

augusti 2017
Brandskydd på Origohuset

Origohuset

BRA Bygg ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

BRA Bygg AB står för tillbyggnationen på Origohuset i Billdal som omfattar cirka 30 000 kvadratmeter. Vi har fått i uppdrag att ta hand om brandskyddet där vi kommer att utföra brandtätning, brandisolering, montering av Promatect och brandskyddsmålning.

juli 2017
Brandskydd på Humanisten

Humanisten

NCC Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

NCC Sverige AB ska bygga nya Humanisten i Göteborg. Byggnationen omfattar cirka 16 600 kvadratmeter som ska stå klart i december 2019. Vi har fått uppdraget att utföra allt brandskydd som innebär brandtätning, brandisolering, montering av Promatect samt brandskyddsmålning.

juli 2017
Brandskydd på Nya Regionens Hus

Nya Regionens Hus i Göteborg

Skanska Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, ljudtätning

Skanska ska bygga nya Regionens Hus i Göteborg samt intilliggande byggnader och vi har fått uppdraget att utföra brandtätning, brandskyddsmålning, brandisolering och ljudtätning på de dryga 30.000 kvadratmeterna. Bygget väntas stå färdigt för inflyttning våren 2019.

juli 2017
Brandskydd på Högvakten

Högvakten Göteborg

F.O. Peterson & Sönerbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, fogning, ljudtätning

Här utför vi löpande brandtätningar under renoveringsarbete för att säkra upp husets brandskydd.

juni 2017
Brandskydd i Kungälvs nya resecentrum

Kungälvs nya resecentrum

NCC Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning

Här utför vi brandskyddsmålning av fackverk och pelare, samt isolering av tak.

juni 2017
Brandskydd på Gamleport för Veidekke Entreprenad AB

Gamleport

Veidekke Entreprenad ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, fogning, ljudtätning

Här utför vi brandtätning, brandisolering och brandskyddsmålning.

april 2017
Brandskydd på Volvo Penta HK för Betonmast AB

Volvo Penta HK

Betonmast ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, ljudtätning

Här utför vi brandtätning, ljudtätning, brandisolering och brandskyddsmålning.

januari 2017
Brandskydd på Gamlestadsvägen 18 för Vestia Construction Group

Gamlestadsvägen 18

Vestia Construction Group ABbrandtätning, ljudtätning

Här utför vi brandtätning och ljudtätning.

januari 2017
Brandskydd i Gallerian, Mölndal

Gallerian, Mölndal

NCC Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning

Här utför vi brandtätning, brandisolering och brandskyddsmålning.

januari 2017
Brandskydd på Grevegårdsskolan för Tuve Bygg AB

Grevegårdsskolan

Tuve Bygg ABbrandisolering, brandtätning

Här utför vi brandtätning och brandisolering.

december 2016
Brandskydd på Femman i Nordstan

Femman, Nordstan

Peab Sverige ABbrandisolering, brandtätning

Här utför vi brandtätning och brandisolering.

december 2016
Brandskydd på Carlanderska

Carlanderska

Skanska Sverige ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, fogning, ljudtätning

Här utför vi brandtätning, ljudtätning, fogning och brandisolering.

december 2016
Brandkydd på Skeppsbron i Göteborg

Skeppsbron

BRA Bygg ABbrandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, ljudtätning

Här utför vi brandtätning, ljudtätning, brandisolering och brandskyddsmålning.

december 2015
Brandskydd i Gothia Towers

Gothia Towers

Peab Sverige ABbetonginjektering, brandisolering, brandskyddsmålning, brandtätning, kolfiberförstärkning

Här utför vi brandtätning, brandisolering, betonginjektering och kolfiberförstärkning.

november 2015