Våra projekt

Vi har utfört många projekt genom åren. Det är inte så konstigt då vi är ett av Västra Götalandsregionens mest välrenommerade företag. Det är ett resultat av många års hårt arbete och ständigt utvecklande för att alltid sträva efter att överträffa kunders förväntningar. Här visar vi ett urval av både aktiva och avslutade projekt.

Behöver ni hjälp med brandskydd är ni välkomna att kontakta oss.

Kontakta oss

Östra Sjukhuset

NCC Sverige AB

  Östra Sjukhuset ska byggas ut med en ny byggnad intill det befintliga barnsjukhuset. Byggentreprenör för detta blir NCC som anlitat oss för att ta hand om brandtätning, brandisolering och brandskyddsmålning. År 2019 ska den nya byggnationen stå klar.

september 2017

Pallas Shopping

Olofsson Bygg och Entreprenad AB

Pallas Shopping i Borås har genomgått omfattande om- och tillbyggnadsarbeten vilket har resulterat i ett modernt shoppingcenter mitt i centrala stan. För Olofsson Bygg och Entreprenad utför vi brandisolering, montering av promatect och brandskyddsmålning.

september 2017

Kongahälla Shopping

Serneke Group AB

I den nya stadsdelen Kongahälla utmed E6:an byggs Kongahälla Shopping, ett nytt köpcentrum som blir granne med det nya bostadsområdet och resecentrumet. Vi har fått i uppdrag att ta hand om brandtätning, ljudtätning m.m. Köpcentrumet ska stå klart under 2019.

september 2017

Kv. Stopet 1, Kongahälla

Tommy Byggare AB

På uppdrag av Tommy Byggare ska vi utföra brandisolering på Kv. Stopet 1 i Kongahälla som blir en del av det nya området som växer fram i Kungälv.

augusti 2017

Gamlestadens nya Resecentrum

Serneke Group AB

I Gamlestaden växer en ny stadsdel fram och knutpunkten för denna blir det nya resecentrumet som Serneke ska bygga. Vi har fått i uppdrag att utföra brandskyddsmålning. Bygget ska stå klart för inflyttning sommaren 2018.

augusti 2017
Brandskydd på Scandinavium i Göteborg

Scandinavium

Erlandsson Bygg AB

I väntan på att Göteborg ska få en ny arena ska Scandinavium renoveras av Erlandsson Bygg AB. Vi har fått i uppdrag att utföra brandtätning, fogning, brandisolering och brandskyddsmålning.

augusti 2017
Brandskydd på Origohuset

Origohuset

BRA Bygg AB

BRA Bygg AB står för tillbyggnationen på Origohuset i Billdal som omfattar cirka 30 000 kvadratmeter. Vi har fått i uppdrag att ta hand om brandskyddet där vi kommer att utföra brandtätning, brandisolering, montering av Promatect och brandskyddsmålning.

juli 2017
Brandskydd på Humanisten

Humanisten

NCC Sverige AB

NCC Sverige AB ska bygga nya Humanisten i Göteborg. Byggnationen omfattar cirka 16 600 kvadratmeter som ska stå klart i december 2019. Vi har fått uppdraget att utföra allt brandskydd som innebär brandtätning, brandisolering, montering av Promatect samt brandskyddsmålning.

juli 2017
Brandskydd på Nya Regionens Hus

Nya Regionens Hus i Göteborg

Skanska Sverige AB

Skanska ska bygga nya Regionens Hus i Göteborg samt intilliggande byggnader och vi har fått uppdraget att utföra brandtätning, brandskyddsmålning, brandisolering och ljudtätning på de dryga 30.000 kvadratmeterna. Bygget väntas stå färdigt för inflyttning våren 2019.

juli 2017
Laddar...