Våra projekt

Vi har utfört många projekt genom åren. Det är inte så konstigt då vi är ett av Västra Götalandsregionens mest välrenommerade företag. Det är ett resultat av många års hårt arbete och ständigt utvecklande för att alltid sträva efter att överträffa kunders förväntningar. Här visar vi ett urval av både aktiva och avslutade projekt.

Behöver ni hjälp med brandskydd är ni välkomna att kontakta oss.

Kontakta oss
Brand-/ljudtätning samt fogning på Nya Kungälvs Sjukhus

Nya Kungälvs Sjukhus

Skanska Sverige AB

För Skanska ska vi utföra brandtätning, ljudtätning samt fogning på Nya Kungälvs Sjukhus som ska byggas ut med 32 000 kvm. Bygget beräknas stå klart i slutet på 2020.

december 2017
Brandskydd av Volvo PVD

Volvo PVD

BRA Bygg AB

För BRA Bygg kommer vi att brandskydda en nybyggnation av kontor på 25 000 kvm som ska husera Volvo PVD. Färdigställande är beräknat till februari 2018.

december 2017
Brandskydd och finfogning på Örgryte Torp Etapp 2

Örgryte Torp Etapp 2

Serneke Group AB

I Örgryte Torp i Göteborg ska Serneke bygga 219 lägenheter vid Delsjövägen där TV-huset tidigare låg. Vi tog hand om det passiva brandskyddet för etapp 1 som färdigställdes sommaren 2017. Nu är det dags för etapp 2 och förutom att utföra all brandfogning ska vi också utföra alla finfogar. Etapp 2 beräknas stå klart vid skiftet mellan 2018/2019.

november 2017

Östra Sjukhuset

NCC Sverige AB

Östra Sjukhuset ska byggas ut med en ny byggnad intill det befintliga barnsjukhuset. Byggentreprenör för detta blir NCC som anlitat oss för att ta hand om brandtätning, brandisolering och brandskyddsmålning. År 2019 ska den nya byggnationen stå klar.

september 2017

Pallas Shopping

Olofsson Bygg och Entreprenad AB

Pallas Shopping i Borås har genomgått omfattande om- och tillbyggnadsarbeten vilket har resulterat i ett modernt shoppingcenter mitt i centrala stan. För Olofsson Bygg och Entreprenad utför vi brandisolering, montering av promatect och brandskyddsmålning.

september 2017

Kongahälla Shopping

Serneke Group AB

I den nya stadsdelen Kongahälla utmed E6:an byggs Kongahälla Shopping, ett nytt köpcentrum som blir granne med det nya bostadsområdet och resecentrumet. Vi har fått i uppdrag att ta hand om brandtätning, ljudtätning m.m. Köpcentrumet ska stå klart under 2019.

september 2017

Kv. Stopet 1, Kongahälla

Tommy Byggare AB

På uppdrag av Tommy Byggare ska vi utföra brandisolering på Kv. Stopet 1 i Kongahälla som blir en del av det nya området som växer fram i Kungälv.

augusti 2017

Gamlestadens nya Resecentrum

Serneke Group AB

I Gamlestaden växer en ny stadsdel fram och knutpunkten för denna blir det nya resecentrumet som Serneke ska bygga. Vi har fått i uppdrag att utföra brandskyddsmålning. Bygget ska stå klart för inflyttning sommaren 2018.

augusti 2017
Brandskydd på Scandinavium i Göteborg

Scandinavium

Erlandsson Bygg AB

I väntan på att Göteborg ska få en ny arena ska Scandinavium renoveras av Erlandsson Bygg AB. Vi har fått i uppdrag att utföra brandtätning, fogning, brandisolering och brandskyddsmålning.

augusti 2017
Laddar...